Najnovší z polepov druhej série pre BUDAMAR flotilu

Najnovší polep z druhej edície pre BUDAMAR flotilu získal rušeň 383.301. Dopravu realizuje už aj na území Talianska.

Symbolom prvej pätice boli mosty a viadukty vyjadrujúce spájanie. Spätne si viete o tejto edícií prečítať v jednom z našich článkov: https://www.rslease.sk/blog/pozname-vizual-dalsich-polepov-nasich-rusnov-pre-budamar

Druhá séria polepov Vectronov nesie motívy slovenských hradov a zámkov.

„Po vydarenej sérii s názvom Mosty sme sa rozhodovali, aký motív ponesie druhá séria. Nápadov bolo viacero, opätovne sme zostali pri prezentácii Slovenska. Nielen preto, že sme hrdí na to, že skupina BUDAMAR GROUP je primárne slovenská, ale aj preto, že Slovensko, síce v malom, ale má čo ponúknuť. Preto sme vybrali hrady, ktorých je v našej krajine neúrekom, a aby to bolo zaujímavejšie, kým v prípade mostov sme použili mód deň, pri hradoch to bude noc.“ povedal Ing. Ľubomír Loy, člen predstavenstva BUDAMAR LOGISTICS a obchodný riaditeľ BUDAMAR GROUP.

Zdroj: www.budamar.sk 

V depe BA východ pred pár dňami pribudol k Bratislavskému (383.221) a Oravskému hradu (383.222) aj ten Spišský (383.301).

383.221 Bratislavský hrad, Autor: Matej Pleško

                                                                                 

383.222 Oravský hrad, Autor: Matej Pleško

 

383.301 Spišský hrad, Autor: Matej Pleško

 

383.301 Spišský hrad, Autor: Matej Pleško

 

383.301 Spišský hrad, Autor: Matej Pleško

 

Ide o jeden z dvojice Vectronov, ktoré boli na Slovensku ako prvé registrované na prevádzku v Taliansku, kde už realizujú dopravu. Prvý výkon uskutočnil rušeň 383.302 - 14.3.2023 do Verony a o dva dni neskôr aj rušeň 383.301.

Tieto dizajny vytvára spoločnosť RailcolorDesign. Realizáciu polepov zabezpečujú Loc & More Ltd. Zostávajúce dva budú predstavené už čoskoro.