Posledné novinky v RS Lease

Krst 50. Vectronu – Symbol spolupráce a rastu 
V spojení s Budamarom a Siemensom sme oslávili prírastok 50. Vectronu. Táto udalosť je nielen symbolom našej rozmáhajúcej sa flotily, ale aj pevných partnerstiev, ktoré sme vybudovali v priebehu rokov. Krst sa konal 30. mája v rušňovom depe Bratislava Východ. Krstným otcom 50. Vectronu sa stal Norbert Hovančák, člen predstavenstva Slovenskej sporiteľne, ktorá spolu s materskou skupinou ERSTE hrala kľúčovú úlohu v založení a financovaní RS Lease. 

Autor: Matej Pleško

 

Tibor Čunderlík, náš CEO, spomínal: "Pred 6 rokmi sme začali diskutovať o vytvorení niečoho nového v oblasti železničnej dopravy. Dnes môžeme s hrdosťou povedať, že naša flotila má 50 Vectronov a naše partnerstvo so Siemens Mobility a Slovenskou sporiteľňou je silnejšie ako kedykoľvek predtým." 

 

Autor: Matej Pleško

 

Arnulf Wolfram, CEO rakúskej pobočky Siemens Mobility, ocenil spoluprácu so spoločnosťou RS Lease a vyjadril presvedčenie o jej budúcom rozvoji, čo ďalej podčiarkuje dôležitosť tohto partnerstva. 

Spolupráca s Siemens Mobility a vznik Rolling Stock Services
Naša spolupráca so Siemens Mobility prešla vývojom, ktorý vyvrcholil vznikom spoločného podniku Rolling Stock Services. Tento krok je dôkazom našej schopnosti adaptovať sa a rozširovať naše služby. Tento podnik, založený v druhej polovici minulého roka, ponúka a vykonáva údržbu a servis hnacích vozidiel zo sortimentu Siemens Mobility aj pre externé subjekty. 

Letná novinka vo flotile RS Lease: 193.808 s dizajnom Rysa ostrovida 
V auguste sme uviedli do prevádzky náš ďalší Vectron, rušeň 193.808, pre zákazníka BUDAMAR group. 

Autor: Matej Pleško

 

Autor: Matej Pleško

 

Tento Vectron sa vyznačuje jedinečným dizajnom Rysa ostrovida, čím pokračujeme v spájaní techniky s prírodou a udržateľnosťou. 

Záverečný Vectron v sérii dizajnov ochrany prírody 
Koncom augusta bol predstavený posledný Vectron z tejto série, ktorý bol ozdobený dizajnom Svišťa vrchovského.

Autor: Matej Pleško

 

Autor: Matej Pleško

 

Tento dizajn bol vybraný širokou verejnosťou v hlasovaní. Vectron 193.809, polepený v Bratislave 21. augusta, bol ihneď nasadený na prepravy. 

Plány na Rok 2024 a rozširovanie flotily 
Nadchádzajúci rok 2024 prinesie pokračovanie našich spoluprác a rozvoj našej flotily, ktorá medzičasom narástla na viac ako 60 kusov. Toto rozšírenie odzrkadľuje naše ambície a záväzok poskytovať prvotriedne služby. Tiež plánujeme zapojiť našu online komunitu do výberu dizajnov pre budúce Vectrony, pričom viac informácií o tomto hlasovaní budeme postupne zverejňovať na našich sociálnych sieťach.